Miru

Laat Uw Ogen Ademen

1month Miru maandlenzen, vernoemd naar het Japanse woord voor ’zien’, zijn een verademing voor uw ogen. Dankzij een nieuw soort siliconen hydrogel hebben de lenzen een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Bovendien zorgen de egale, dunne randen voor een betere bevochtiging van uw ogen, de hele dag door. De 1month Miru contactlenzen staan garant voor een optimaal draagcomfort vanaf het eerste gebruik!

Miru 1Month

Ultiem Comfort

Lenzen dragen zonder een gevoel van droge ogen: 1month Miru maakt het mogelijk. Het slimme lensontwerp zorgt voor een sublieme bevochtiging van uw ogen gedurende de hele dag. Verder voorkomt de Nanogloss™ Advanced Surface Technology dat eiwitten, bacteriën en vuil zich kunnen hechten aan de contactlens. Samen met de zeer goede zuurstofdoorlaatbaarheid zorgt dit voor veel gemak, een aangenaam draagcomfort en optimale gezondheid voor uw ogen.

Heeft u ook vaak droge ogen bij het dragen van lenzen? Kies dan voor 1month Miru maandlenzen en ervaar een onovertroffen draagcomfort. Meer weten? Loop bij ons binnen!